Sal!

Varg Veums Vinterhistorier

kr 299,00 kr 150,00

Samleutgaven av Veums julehefter. alle fire samlet i et snasent bind med harde permer.

Kategori:

Skildring

Omsider er alle Veums vinteropplevelser samlet med harde permer i ett bind.

Her får du historiene Deilig er jorden, Spor i snø, Ung pike forsvunnet og thrilleren Stengte dører – der Veum til og med tar turen over langfjella når julen setter inn.

Sagt om heftene:
Deilig er jorden: » Staalesen leverer det han skal: En krimgåte som kan fortelles over 32 tegneseriesider, med god oppbygging og med nok av Varg Veums berømte tørrvidd. Og julestemning attpåtil.» (serienett.no)

Spor i snø: » en lettbent julehistorie med akkurat passe mengder humor, sødme og overraskende vrier. Det hele er lagt til Bergen på 1980-tallet, noe som harmonerer med de lett gammelmodige tegningene til britiske Mike Collins.» (bt.no)

Ung pike forsvunnet: » den befinner seg i grenseland til det parodiske, og det hele er veldig artig. Den forsvunne ungpiken er en good korjente gone bad etter hun har begynt å vanke i vestlandsbyens rockemiljø, der både sex, drugs og litt teite bandnavn florerer.» (empirix.no)

Stengte dører: «den klart beste Varg Veum-tegneserien så langt. Her har forfatter og tegner truffet blinken. Det er kanskje særlig manuset som er både drivende og intrikat, og løser et komplekst plot uten å bli kaotisk. Tegningene er dramatiske og fungerer flott til å drive spenningen framover.» (venstresida.net)

I tillegg får du historien Julekortet, en helt nyskrevet fortelling basert på en ide fra Mike Collins. Samt 25 sider stoff, intervjuer m.m.

160 sider, harde permer, ISBN 978-82-93536-03-1

Vurderingar

There are no reviews yet.

Ver den fyrste som gir ei tilbakemelding på “Varg Veums Vinterhistorier”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *